data als kans

— donderdag 16 december 2021, 09:39 | 0 reacties, praat mee

Politie Utrecht zoekt getuigen van brutale straatroof camera

ANP

De politie Utrecht roept getuigen op van een straatroof, waarbij twee mannen een camera afhandig maakten tijdens het filmen van een productie. Het incident gebeurde gisteren op de Louis Amstronglaan in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Laatste wijziging: 16 december 2021, 09:41

“Op het moment dat het slachtoffer stond te filmen, kwamen er twee mannen op een scooter aanrijden. Op enig moment stopte de bestuurder. De vrouw zag dat zijn bijrijder afstapte en op hem afliep. Voor zij het in de gaten had, pakte deze man de camera beet en rukte die van het slachtoffer los. Hierop rende de man naar de scooter, sprong achterop waarna beide mannen wegreden”, aldus de politie in een opsporingsbericht.

De politie onderzoekt de straatroof en roept getuigen op informatie te delen. In het bericht wijst de politie op toegenomen geweld richting journalisten. “De politie doet er alles aan om de veiligheid van journalisten tijdens de uitoefening van hun vak te waarborgen”, aldus het bericht.

Bekijk meer van

Utrecht Utrecht

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.