banner anp

— vrijdag 20 februari 2015, 10:47 | 0 reacties, praat mee

Platforms voor christelijke artikelen

Erdee Media Groep (EMG) heeft plannen om een eigen variant te maken op het populaire Blendle met losse artikelen uit verschillende christelijke kranten, tijdschriften en kerkelijke bladen. Ook de makers van de christelijke websites Cvandaag en Jobfish zijn daar mee bezig. Die laatste hebben al een naam voor hun plan: Candle. Abonnees op Candle mogen voor een vast bedrag elke maand 25 artikelen lezen uit 10 christelijke bladen of kranten. Het is de bedoeling dat er een Candle-website en een Candle-app komen. Ook is het mogelijk om elk kwartaal twee digitale christelijke boeken te lezen. EMG verzorgt op dit moment al de archivering en digitale ontsluiting van bladen van ruim twintig deelnemers aan www.digibron.nl. Deze deelnemers, waaronder het RD, Terdege, De Saambinder, De Wachter Sions, de JBGG, De Waarheidsvriend, Protestants Nederland, de SGP en De Wekker, worden binnenkort uitgenodigd voor overleg over een nieuw platform waarop ook de actuele uitgaven van deze partijen op artikelbasis tegen betaling worden aangeboden. Meer bij het Reformatorisch Dagblad

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.