— dinsdag 1 maart 2016, 13:01 | 0 reacties, praat mee

Blendle lanceert Android-app

Na een testperiode heeft online kiosk Blendle vandaag zijn eerste officiële Android-app gelanceerd. Gebruikers van de nieuwe app kunnen hele kranten en tijdschriften kopen voor een lagere prijs dan in de winkel. Desgewenst kunnen ze ook alleen afrekenen voor de stukken die ze daadwerkelijk gelezen hebben. Wie niet tevreden is over een artikel krijgt direct zijn geld terug.

Blendle laat ook zien wat de populairste artikelen zijn, en helpt gebruikers met het vinden van artikelen over hun favoriete onderwerpen. Voor de snelle downloaders heeft de startup een extra stunt: wie de app vandaag installeert krijgt een maand lang gratis toegang tot Vrij Nederland.

Blendle bracht eerder al een iPhone-app uit. Oprichter Alexander Klöpping verwacht die app “binnen enkele maanden” te vervangen door een nieuwe app die vergelijkbaar is met de nieuwe Android-app. Meer bij Blendle

Bekijk meer van

Blendle Android

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.