training eu starters

— maandag 11 februari 2019, 13:03 | 0 reacties, praat mee

Peter van der Vorst nieuwe directeur content en marketing bij RTL

Peter van der Vorst bij RTL Boulevard - © Sander Koning / ANP

Peter van der Vorst gaat aan de slag als directeur content en marketing bij RTL. De presentator en programmamaker wordt eindverantwoordelijk voor alle content op de zender en digitale platformen. Laatste wijziging: 11 februari 2019, 13:12

RTL maakt maandag bekend dat Van der Vorst zijn werkzaamheden voor zijn eigen productiehuis, Vorst Media, langzaam zal afbouwen en in 2020 ook stopt met presenteren.

Van der Vorst is ruim 25 jaar werkzaam voor RTL en onder meer te zien als presentator van Van der Vorst ziet sterren, Married at First Sight en Verslaafd. Dit jaar zal hij die rol nog op zich nemen. Ook is hij nog verbonden aan RTL Boulevard, waar hij sinds de start van het programma te zien is.

Van der Vorst produceert met Vorst Media al jaren televisieprogramma’s voor RTL, SBS en de NPO. Zijn carrière begon hij in 1989 bij de publieke omroep, waarna hij in 1996 de overstap maakte naar RTL.

Van der Vorst begint zijn carrière in 1989 bij de KRO, VARA en NOS Radio. Hij schrijft in zijn beginjaren onder meer voor De Gay Krant en werkt jarenlang als verslaggever, eindredacteur en gedelegeerd producent bij Joop van den Ende Producties, Eyeworks en EVA Media. Sinds 1996 is hij te zien als presentator bij RTL 4. In 2009 start Van der Vorst samen met Nathalie Harari zijn productiehuis Vorst Media dat voor zowel RTL, de NPO als SBS programma’s maakt. In 2015 wordt het bedrijf overgenomen door Talpa Media.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.