— maandag 27 juni 2016, 16:18 | 0 reacties, praat mee

Peter Stadhouders directeur Nederlands Uitgeversverbond

Peter Stadhouders is door het Algemeen Bestuur van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV) benoemd tot directeur. Stadhouders was al sinds maart van dit jaar op interim-basis aan het werk. Zijn definitieve aanstelling begint op 1 juli aanstaande. Laatste wijziging: 27 juni 2016, 16:21

Stadhouders vervulde eerder directiefuncties bij onder meer Wegener, PCM Uitgevers en Uitgeverij ThiemeMeulenhoff. Zijn ruime ervaring als bestuurder en kennis van de media-industrie zijn “eigenschappen die van grote waarde zijn voor het NUV en zijn leden”, aldus het Algemeen Bestuur.

Interim-voorzitter NUV Harold Rimmelzwaan: “Op basis van het herpositioneringsproces van de afgelopen maanden zal Stadhouders de nieuwe organisatie van het NUV gaan inrichten en hieraan leidinggeven. Wij als AB hebben hierin het volste vertrouwen.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.