— woensdag 27 augustus 2014, 12:15

Lotte Sluyser directeur NUV

Het Algemeen Bestuur van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV) heeft Lotte Sluyser met ingang van 1 november 2014 benoemd tot nieuwe directeur Zij volgt Geert Noorman op, die na vijf jaar NUV met pensioen gaat, maar in bestuurlijke en toezichthoudende functies in de mediabranche actief zal blijven. Sluyser is momenteel nog directeur van Bibliotheek Zuid-Kennemerland, waar een toekomstgerichte reorganisatie resulteerde in ledengroei en verhoogde uitleen van fysieke en digitale media. Ze was daarvoor werkzaam binnen de wetenschappelijke en zakelijke uitgeefwereld. NUV-voorzitter Loek Hermans ziet uit naar Sluysers komst: "Wij zien in haar een ervaren bestuurder met een bindend vermogen, bij wie dienstverlening hoog in het vaandel staat. Daarnaast heeft ze in haar eerdere functies herhaaldelijk aangetoond op innovatieve en creatieve wijze te anticiperen op het veranderende medialandschap."

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.