— vrijdag 26 juni 2020, 13:48 | 0 reacties, praat mee

Peter Brouwer neemt na 25 jaar afscheid bij Automobiel Management

Peter Brouwer heeft afscheid genomen als hoofdredacteur van Automobiel Management, meldt vakblad AM.

Maar liefst 25 jaar was Brouwer betrokken bij Automobiel Management, eerst als chef, later als hoofdredacteur. Een van de journalistieke hoogtepunten was toch wel de reeks verhalen over het faillissement van Kroymans. “Dat was natuurlijk een grote en opvallende zaak die de gemoederen behoorlijk bezighield. Niemand wist precies hoe hoog de schuld was. Wij kwamen daar uiteindelijk achter via een bron – die tot op de dag van de dag geheim is gebleven. Nadat wij erover geschreven hadden, dook ook de landelijke media er bovenop. Dat was toch wel een kroon op het werk en heel goed voor onze titel natuurlijk.” Het toont volgens Peter aan hoe belangrijk het is om de juiste mensen te kennen in deze sector. “Je netwerk is heilig. Je moet weten hoe de hazen lopen en wat de belangen zijn van alle partijen. Alleen dan kun je zaken op waarde schatten.”

Brouwer blijft komende tijd nog wel actief als juryvoorzitter voor de verkiezing van Zakenauto van het Jaar, Bestelauto van het Jaar en de Beste Nieuwkomer. Meer bij Automobiel Management

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.