— dinsdag 28 oktober 2008, 13:02 | 0 reacties, praat mee

Personeel MGL bereidt acties voor

UPDATE Het personeel van Media Groep Limburg (MGL) gaat acties voorbereiden. Als eerste hebben de journalisten aangesloten bij de NVJ daartoe dinsdag unaniem besloten. Later deze week volgen naar verwachting de leden van FNV Kiem, CNV en De Unie. Het personeel van MGL heeft begin oktober het vertrouwen opgezegd in directeur Johan Boerman. Hij zou afspraken niet nakomen en visie missen. De raad van commissarissen van MGL heeft zich pal achter Boerman opgesteld. De vakbonden zullen deze week de raad van commissarissen een ultimatum stellen om alsnog Boerman te vervangen. Als daaraan niet wordt voldaan, volgen acties.

Doel is de lezer daar zo min mogelijk van te laten merken, maar de raad van commissarissen des te meer, aldus NVJ-secretaris Marc Visch. ‘Het is onverantwoord dat de raad van commissarissen de vertrouwenscrisis al drie weken laat voortduren. Het brengt de continuïteit en de werkgelegenheid bij MGL in gevaar’, aldus Visch.

Bij de actievergadering waren dinsdag ongeveer vijftig leden van de NVJ aanwezig.

MGL geeft onder meer Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad uit.

Bekijk meer van

NVJ

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.