— woensdag 21 mei 2014, 12:20

Pechtold pakt Witteman aan

In het tv-programma Pauw & Witteman wordt Paul Witteman aangepakt door Alexander Pechtold (D66). Pechtold spreekt de presentator aan op zijn op zijn column in de VARAgids dat hij niet gaat stemmen. De reden is volgens Witteman dat politici iets anders aan de interviewtafel zeggen dan naderhand aan de bar, 'off the record'. De politicus is daar geïrriteerd over. Hoewel volgens Pechtold politici zeker het belang van democratie en stemmen moeten uitleggen moeten ook "opiniemakers zoals meneer Witteman" hun verantwoordelijkheid nemen. Witteman vindt het niet prettig dat Pechtold hem er op aanspreekt. "Ik zou er zelf liever niet over begonnen zijn", aldus Witteman. Pechtold vindt juist dat Witteman wel zou kunnen stemmen omdat hij zeer goed geïnformeerd is. "U kunt precies alle politici hier dag in dag uit vragen naar hun standpunten." Bekijk de video vanaf 5.45 minuten.

Bekijk meer van

Pauw & Witteman

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.