— vrijdag 25 februari 2011, 09:14 | 0 reacties, praat mee

PayPal blokkeerde rekening Manning

Online betaaldienst PayPal heeft donderdag tijdelijk de rekening van Courage to Resist bevroren. Samen met het Bradley Manning Support Network werft Courage to Resist fondsen om informatie-analist Bradley Manning van het Amerikaanse leger te steunen. Manning zit vast op verdenking van het doorspelen van geheime informatie naar klokkenluidersite WikiLeaks. PayPal zei eerder al de samenwerking op met de klokkenluidersite, net als andere betaaldiensten als Mastercard en VISA. PayPal liet toen weten zich te beroepen op een overtreding van gebruikersvoorwaarden. WikiLeaks lag de afgelopen maanden zwaar onder vuur na de publicaties over diplomatiek berichtenverkeer van de Verenige Staten. Het stopzetten van de donatiepagina's zorgde voor financiële problemen bij WikiLeaks. Volgens Courage to Resist heeft kritiek op PayPal ervoor gezorgd dat de rekening weer beschikbaar is. Meer bij Bradley Manning

Bekijk meer van

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.