— vrijdag 1 oktober 2021, 09:03 | 0 reacties, praat mee

Opnieuw overnames huis-aan-huisbladen DPG Media

© Pixabay

DPG Media heeft opnieuw een aantal van zijn huis-aan-huisbladen van de hand gedaan. De titels Stadsnieuws Tilburg en De Posthoorn hebben inmiddels nieuwe eigenaren.

De verschillende edities van De Posthoorn, dat verschijnt in de regio Den Haag, zijn overgenomen door Uitgeverij West Media. Als gevolg van de overname worden twee van de vijf edities van het blad samengevoegd.

Stadsnieuws Tilburg komt in handen van uitgeverij Em. de Jong, dat diverse huis-aan-huisbladen uitgeeft in de regio West- en Midden-Brabant.

DPG Media is al langere tijd bezig met het afstoten van zijn huis-aan-huisbladen. De reden daarvoor is meervoudig: volgens DPG Media staat de markt voor huis-aan-huisbladen al jaren onder druk en is er bijna geen plek meer voor meerdere titels in één regio. Daarnaast is het verdienmodel van huis-aan-huisbladen onder druk komen te staan.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.