training eu starters

— vrijdag 7 september 2018, 12:41 | 0 reacties, praat mee

Michiel Veenstra weg bij 3FM

© Sander Koning / Kippa

In zijn dagelijkse ochtendprogramma heeft radio-dj Michiel Veenstra aangekondigd te vertrekken bij NPO 3FM. Veenstra werkte sinds 2005 voor de radiozender. Laatste wijziging: 7 september 2018, 13:36

Hij was als eerst te horen in het avondprogramma Met Michiel en maakte van 2006 tot 2013 met Gerard Ekdom Ekstra Weekend. Ook zette hij zich twee keer voor het Rode Kruis door zich in 2009 en 2012 op te laten sluiten in het Glazen Huis.

Volgens Veenstra is het tijd voor wat anders. “Na dertien jaar 3FM wacht een prachtig nieuw avontuur op mij waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik wil je graag vertellen wat dat is, maar daar moet je nog even geduld voor hebben, dat kan ik nu nog niet roepen. Ik ga het binnenkort echt bekendmaken, maar geloof me, dat wordt epic.”

NU.nl meldt dat er geruchten gaan dat Veenstra aan de slag zou gaan bij Kink FM, waar hij jaren geleden ook al eens voor werkte.

Bekijk meer van

NPO 3FM Michiel Veenstra

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.