NVJ compleet lid

— maandag 25 maart 2024, 09:48 | 0 reacties, praat mee

Ook Marjolein Koster op slotavond #Freelanceleven

Ook Marjolein Koster op slotavond #Freelanceleven

Donderdag 28 maart is de slotavond van het podcastproject #freelanceleven in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. De bijeenkomst mixt net als in de afleveringen van de podcast wetenschappelijk onderzoek met ervaringen van freelancers. Ook freelance journalist Marjolein Koster, eerder te gast in de podcast, blikt die avond terug. Laatste wijziging: 25 maart 2024, 09:56

De avond start met een lezing van promovendus en podcastmaker Erwin van ‘t Hof over de publicaties die hij gebruikt voor zijn promotieonderzoek naar de arbeidsomstandigheden van freelancejournalisten.

Mediamaker en podcasthost Sanne Poot deelt haar ervaringen en geleerde lessen van de reeks op het podium. Dat doet ze niet alleen, maar samen met Marjolein Koster, Salih Kiliç en Menno van den Bos die je kunt kennen uit voorgaande afleveringen uit de podcastreeks. Verder is er ruimte voor reflectie en ervaringen van jou in het publiek. Dus kom daarom naar Nieuwspoort, praat mee en ga hopelijk geïnspireerd naar huis.

De inloop is vanaf 19.00 uur. We beginnen om 19.30 uur en sluiten om 21.30 uur af met een borrel. Aanmelden kan gratis via de site van de NVJ. Vergeet je legitimatie niet. Die heb je nodig om Nieuwspoort binnen te komen. Ook moet je je van tevoren aanmelden bij Nieuwspoort zelf, dat kan via deze link.

Bekijk meer van

#freelanceleven

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.