persveilig seminar

— maandag 13 juni 2016, 08:24 | 0 reacties, praat mee

OOG Lokale Omroep van het Jaar

Stichting Omroeporganisatie Groningen (OOG) is door de jury gekozen als Lokale Omroep van het Jaar. Volgens de jury weet OOG heel goed de doelgroepen uit Groningen bij de omroep te betrekken. "Voor het bereiken van hun publiek maakt de omroep gebruik van verschillende kanalen die zij op de juiste manier inzetten. Ook is de omroep een kweekvijver voor talent. De jury vindt dit een van de belangrijkste taken van een lokale omroep." Laatste wijziging: 13 juni 2016, 10:48

De Lokale Omroep van het Jaar werd bekendgemaakt tijdens de afsluiting van de Week van de Lokale Omroep. Daar werden ook de winnaars van de Lokale Omroep Awards bekendgemaakt. In de categorie Radio won WOS Media met Het OchtendMagazine. Omroep Venlo won met Amici in Musica in de categorie Televisie.

Op Crossmediaal gebeid won TV Enschede FM met de special Wateroverlast. In de categorie Nieuws en Actualiteiten ging de winst naar RTV Purmerend met de Inspraakavond Purmerend. Het Presentatietalent Radio is Rob Janssen (GLOWFM) en het Presentatietalent TV is Samantha Coleridge (OPEN Rotterdam).

Bekijk meer van

OOG OLON Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.