e learning nvj

— donderdag 4 augustus 2011, 15:11 | 0 reacties, praat mee

Telecomaanbieders: geen prijsafspraken

Volgens de mobiele telecomaanbieders zijn er zeker geen prijsafspraken gemaakt. T-Mobile: "Wij hebben onze eigen strategie". Woensdag liet Martijn van Dam (PvdA) weten dat hij het vermoeden heeft dat er afspraken of op zijn minst stilzwijgende coördinatie is tussen de aanbieders van mobiele telefoon. Hij wil dat het kabinet een onderzoek laat uitvoeren naar de bewering van telecomproviders dat de recente prijsstijgingen noodzakelijk zijn vanwege de onverwachte stijging van het datagebruik. Recentelijk verhoogden KPN, Vodafone en T-Mobile kort na elkaar de tarieven voor het gebruik van mobiel internet. Een van de redenen om dat te doen is de explosieve stijging van het gebruik van mobiel internet. Van Dam denkt dat de telecomaanbieders mogelijk de tarieven verhogen vanwege de teruglopende inkomsten uit sms-jes. Consumenten maken vaker gebruik van gratis sms-diensten zoals Whatsapp. Meer bij Novum via NU.nl / Webwereld Laatste wijziging: 5 augustus 2011, 09:56

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.