— donderdag 10 januari 2013, 12:00

Onderzoek arbeidsmarktpositie jonge journalist

De jongerensectie van de NVJ, Vers in de Pers (ViP) start een onderzoek naar de arbeidsmarktpositie van jonge journalisten. De onderzoekers willen onder meer naar boven halen wat de perspectieven zijn. Het onderzoek richt zich op zowel dagblad, tijdschrift, radio, televisie en internet, lokaal, regionaal en nationaal. De onderzoekers zullen ondermeer bij een aantal redacties het aantal fte in kaart brengen en de verwachtingen peilen voor de komende jaren. Hierbij wordt ook gekeken naar leeftijdsverhoudingen of de verhouding tussen freelance en vast dienstverband. De resultaten worden gepresenteerd op 21 maart tijdens de Nyenrode-conferentie over opleidingen en journalistieke beroepspraktijk. Deze gaat vooraf aan de presentatie van de teams voor De Tegel Toekomstprijs en de uitreiking ‘s avonds van de jaarlijkse De Tegel. Meer bij de NVJ

Bekijk meer van

Vers in de Pers NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.