— dinsdag 15 juni 2010, 08:42

EO zoekt online nieuwe presentatoren

De Evangelische Omroep is op zoek naar nieuw presentatietalent. Iedereen die de ambitie heeft om EO-presentator te worden kan een online screentest doen op www.eo.nl/nieuwtalent. Op deze site kunnen kandidaten hun presentatietalent laten zien in een filmpje van maximaal drie minuten. Bezoekers van de talentensite kunnen vervolgens op de ingezonden filmpjes stemmen. De kandidaten met de meeste stemmen, worden door de EO uitgenodigd voor een selectiedag in het najaar. Via social media, zoals facebook, hyves en twitter, kunnen kandidaten hun filmpje onder de aandacht brengen van vrienden en bekenden.

Eindredacteur Eric Velu:  “Het publiek mag zelf kiezen wie ze graag als presentator zouden zien.  Presentator word je niet zomaar. We vinden het belangrijk dat kandidaten doortastend zijn, uitstraling hebben en zich in kunnen leven in hun gast. En om bij de EO presentator te kunnen worden, is het natuurlijk belangrijk dat je van harte achter de missie van de EO staat.”

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.