Jodal

— vrijdag 8 mei 2009, 08:39

Radio 1 herhaalt Twitter-radio

Vanuit het Radio 1 RadioLab komen zaterdag twee nieuwe programma's. De Tros zendt voor de tweede maal een uitzending van 'Twitter Radio' uit om 19.00 uur. De uitzending van 2 mei was een succes maar volgens de makers veel te kort. Vanaf het begin van de uitzending waren door luisteraars zeshonderd berichten met de tag #twitterradio geplaatst. De reacties waren overweldigend. Een nieuwe Twitter Radio hoor je op 9 mei. Het twitterende publiek praat live mee over de onderwerpen in de uitzending. Actieve Twitteraars zijn te gast, onder wie Manon Ossevoort. De vrouw die, voor het goede doel, op een tractor de wereld rond reist. Verder is Twitter Radio op zoek naar de bijzondere verhalen van onbekende Twitteraars. De presentatie is in handen van Marie-Claire van den Berg en Jaap Stronks. Laatste wijziging: 8 mei 2009, 13:00

Na Twitter Radio is het RadioLab voor BNN. Zij starten om 19.30 uur met een ‘Interview Estafette’. In dit programma mag de gast zelf aangeven wanneer hij of zij
vindt dat het interview vervalt in clichés, dat deze vraag hem of haar al honderd keer gesteld is of dat het niet gaat over de thema’s waar hij of zij nou eens graag over wil praten.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.