— maandag 12 december 2016, 16:12 | 0 reacties, praat mee

Old Skool Nieuwe Revu

Nieuwe Revu heeft de afgelopen jaren meer hoofdredacteuren versleten dan ik in één adem op kan noemen, en dat geldt ook voor het aantal restylingen. Immers: nieuwe heren, nieuwe wetten.

Onlangs werd er weer met veel bombarie gewisseld, en dat betekent dat het wederom tijd is voor, jawel, een nieuwe Nieuwe Revu. ‘Nu nóg nieuwer’, schrijft hoofdredacteur Jonathan Ursem (ex-Quote). Nou vroegen we ons jaren geleden al af hoeveel restylingen en herpositioneringen de lezer van Nieuwe Revu nog bereid zou zijn te verstouwen, en toch bestaat het nog steeds, dus dat zullen we niet nog een keer doen.

De nog nieuwere Revu is in veel opzichten old skool Revu: tikje brutaal, veel crime en af en toe een blote mevrouw. Ook de rubriek Wie Denkt? is nog altijd van de partij. Verder: opvallend veel letters. Vijf grote verhalen per nummer, belooft de Revu-baas. Op 16 extra pagina’s bovendien. De Pijper-drukkerij laat de persen voorlopig nog draaien.

Nieuwe Revu, verschijnt wekelijks bij Pijper Media, € 3,99

Bekijk meer van

Nieuwe Revu Jonathan Ursem

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.