— dinsdag 10 april 2018, 13:35 | 0 reacties, praat mee

NVJ start de Mentor Speeddate

Binnenkort start de NVJ met een nieuwe dienst voor jonge journalisten. Starters die hun weg zoeken op de journalistieke arbeidsmarkt kunnen in een uur tijd hun dilemma's bespreken en feedback vragen aan een ervaren mentor bij een inloopspreekuur.

De Mentor Speeddate is ontwikkeld door de NVJ Academy in samenwerking met de jongerensectie van de NVJ, Vers in de Pers. Het is een logisch vervolg op het reguliere NVJ Mentorenprogramma, daar overtrof de vraag het aanbod. Om daar op in te spelen zijn nu meerdere sessies gepland.

De aftrap is op 20 april. Daarna volgen er nog vijf spreekuren, iedere keer op de derde vrijdag van de maand. De mentoren zijn: Ferry Biedermann, Hélène van Beek, Taco Slagter, Ton van Dijk, Devid Ilievski en Henk van Ingen. Voor meer informatie en voorwaarden, kijk bij de NVJ

Bekijk meer van

Werk NVJ loopbaanontwikkeling

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.