Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 26 mei 2009, 08:45 | 1 reactie, praat mee

NVJ: intimidatie journalisten bij MGL

De NVJ verwijt de directeur van Media Groep Limburg (MGL) dat hij personeel intimideert. Directeur Johan Boermann heeft twee journalisten die lid zijn van de redactieraad een brief geschreven waarin hij insinueert dat zij (mede) door persoonlijke belangen zouden worden gedreven en dat ze zo aansturen op een arbeidsconflict, aldus de NVJ. De beroepsorganisatie eist dat de brief in de prullenmand gaat en uit het dossier. Boermann weigert en daarom heeft de NVJ nu een open brief geschreven, die ook is verstuurd naar de raad van commissarissen van MGL en de ondernemingsraad. Blijft de directeur bij zijn actie, dan overweegt de NVJ juridische stappen.

Bekijk meer van

NVJ MGL

Praat mee

1 reactie

RB, 26 mei 2009, 13:35

De heer Boermann zal dit wel doen in opdracht van zijn baas, David Montgomery. Dat is de man die zijn eigen salaris met 18 percent verhoogt in een tijd dat hij binnen zijn noodlijdende bedrijf, Mecom, honderden mensen de straat op zet. Dezelfde meneer die geen COA-onderhandelingen wil, die niet beantwoorden aan zijn normen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.