— dinsdag 28 januari 2014, 11:04

NU.nl start dagelijkse Olympische talkshow

NU.nl gaat tijdens de Olympische Spelen een dagelijkse talkshow uitzenden. Vanaf 7 februari blikt NUtalk: Winterspelen dagelijks vanaf 6.30 uur een kwartier vooruit op de gebeurtenissen in Sochi. Het programma is een soort gids, die de social media scherp in de gaten houdt. De mooiste foto’s, video’s en tweets van sporters en supporters worden behandeld en er wordt geskyped met verslaggevers en sporters in Sochi. De presentator is oud-zwemmer en Olympisch medaille winnaar Johan Kenkhuis en het programma is zowel op web als mobiel te bekijken. Volgens NU.nl hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman bieden ze hun 3.5 miljoen dagelijkse bezoekers tijdens de Spelen iets extra’s: ‘Het is meer dan de nieuwsupdate die mensen gewend zijn, het is een gids die ervoor zorgt dat je niets hoeft te missen.’

Bekijk meer van

NU.nl

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.