banner anp

— maandag 17 november 2014, 16:51

NRC is weer klant bij het ANP

NRC Media, uitgevers van de titels NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl, is na vier jaar van afwezigheid weer klant van de nieuwsdienst van het ANP. Onlangs werden NRC en ANP het al eens over een fotocontract, nu komt daar een overeenkomst bij voor de (geschreven) nieuwsproductie en een aantal redactie-ondersteunende diensten, waaronder de ANP-nieuwsagenda, de ANP Verkiezingsdienst en de Politieke Monitor. In de afgelopen periode was NRC klant van Novum Nieuws, dat onlangs door het ANP is overgenomen.

Peter Vandermeersch, hoofdredacteur van NRC, is tevreden over de wijze waarop het overleg over de vernieuwde samenwerking is verlopen: ‘Als uitgever van kwaliteitstitels willen wij op alle fronten, papier en digitaal, toegevoegde waarde leveren voor onze lezers. ANP investeert in diensten die ons daarbij nog verder helpen.’

ANP-hoofdredacteur/mediadirecteur Marcel van Lingen: ‘Journalistieke kwaliteitsmerken zoals NRC voeden en versterken het ANP.’

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.