training eu starters

— donderdag 14 april 2011, 12:15 | 1 reactie, praat mee

Weer NoW-journalist gearresteerd

Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan de arrestatiegolf bij het Britse roddelblad News of the World (NoW) naar aanleiding van het hackschandaal. Nadat begin deze maand voormalige chef Nieuws van NoW, Ian Edmondson en huidige sterverslaggever Neville Thurlbeck werden gearresteerd, heeft de politie nu journalist James Weatherup opgepakt. Weatherup werd in eerste instantie niet in verband gebracht met het schandaal waarbij er werd ingebroken op mobiele telefoons en voicemails van politici, acteurs en andere bekende Britten. Hij behoorde ten tijde van het hackschandaal tot de groep van leidinggevenden onder toenmalig hoofdredacteur Andy Coulson. Die groep zou deelnemen aan privégesprekken over grote nieuwsverhalen in tabloid NoW. De arrestatie van Weatherup volgt slechts enkele dagen na excuses van de Britse uitgeverij News International aan slachtoffers van het hackschandaal. Meer bij The Guardian / BBC Laatste wijziging: 14 april 2011, 16:11

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

Robert Bleeker, 14 april 2011, 21:30

En weer leg ik de retorische vraag in uw midden :

Het kan toch niet zo zijn, dat deze pathologische c.q. criminele praktijken zich alleen binnen de vuilniszakken-journalistieke tak van de notoir voyeuristische Engelse tabloid / boulevardpers hebben afgespeeld…..

Wie o wie licht de eerste NL tegel?

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.