— donderdag 12 november 2015, 10:21 | 0 reacties, praat mee

NOS presenteert jubileumplannen

NOS

Op 5 januari 2016 verjaren maar liefst drie NOS-programma's. Het NOS Journaal bestaat dan 60 jaar, NOS Met het Oog op Morgen 40 jaar en het NOS Jeugdjournaal wordt 35. Er zullen speciale jubileumuitzendingen volgen, waar ook enkele oudgedienden bij de programma's weer zullen aanschuiven.

Er komen in januari speciale jubileumuitzendingen op radio en televisie, meldt de NOS. Verder mag publiek een kijkje achter de schermen nemen. De NOS zal verder een conferentie over de toekomst van de journalistiek organiseren.

Er verschijnen verder meerdere boeken: één over de nieuwsbehoeften van het NOS-publiek, één over het NOS Jeugdjournaal en één met portretten van (oud-)presentatoren van NOS Met het Oog op Morgen. Meer bij NOS

Bekijk meer van

NOS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.