de tegel publieksprijs 2020

— vrijdag 23 november 2018, 08:14 | 0 reacties, praat mee

NOS, Lindanieuws en Radar in de prijzen bij Website van het jaar-verkiezing

De NOS heeft donderdagavond twee prijzen in de wacht gesleept bij de jaarlijkse Website van het jaar-verkiezing. De website van het nieuwsmedium won beide prijzen (beste website en meest populaire website) in de categorie Nieuws. “Dit is echt heel gaaf, vooral omdat het publieksprijzen zijn natuurlijk”, reageert Gerard de Kloet van NOS Nieuws. “Mooi dat mensen ons kiezen tussen alle andere uitstekende media.”

Bij de Website van het jaar-verkiezing kan het publiek in 37 categorieën kiezen op zijn favoriete website. Daarnaast wordt in iedere categorie ook de beste websites gekozen, gebaseerd op inhoud, navigatie en ontwerp. In de hoofdcategorie won Buienradar beide prijzen. En mag zich daarmee de Beste website van het jaar noemen.

Ook voor Lindanieuws.nl was het prijs. De nieuwssite kreeg de award voor beste website in de categorie Lifestyle. Libelle ging er in diezelfde categorie met de prijs voor populairste website vandoor. Radar kreeg beide prijzen in de categorie Media. iCulture en Tweakers kregen prijzen in de categorie Communities. Er werden in totaal bijna 400.000 stemmen uitgebracht. Bekijk de complete uitslag

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.