— donderdag 31 augustus 2017, 11:12 | 0 reacties, praat mee

NOS-directeur De Jong vertrekt naar Feyenoord

ANP

NOS-directeur Jan de Jong vertrekt per 1 november naar voetbalclub Feyenoord, waar hij de nieuwe algemeen directeur wordt. De Jong werkt bijna 25 jaar bij de NOS, waarvan de laatste zeven als algemeen directeur.

“Ik had er met veel plezier nog jaren kunnen werken, want ik heb ernstig last van clubtrouw. Maar deze kans is uniek”, aldus De Jong over zijn overstap. “Iedereen die mij kent, kent mijn enorme fascinatie voor topsport en voor Feyenoord.”

Feyenoord kijkt uit naar de komst van De Jong, vanwege zijn “jarenlange ervaring in het leiden van een complexe organisatie”. De Jongs kennis van de sport- en voetbalwereld en zijn relaties en netwerken sluiten naadloos aan bij ambities van de club, aldus Gerard Hoetmer, president-commissaris van Feyenoord. Meer bij NOS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.