— donderdag 10 januari 2019, 09:21 | 0 reacties, praat mee

Noortje Deutekom nieuwe verslaggeefster NOS Jeugdjournaal

Noortje Deutekom (30) is benoemd tot verslaggever bij het NOS Jeugdjournaal. Deutekom werkte de afgelopen vijf jaar op de buitenlandredactie van de NOS, waar ze onderwerpen maakte voor het NOS Radio 1 Journaal, het Achtuurjournaal en voor meerdere online uitingsvormen, zoals YouTube en Instagram.

Deze ervaring met verschillende vertelvormen komt goed van pas bij het Jeugdjournaal, verwacht plaatsvervangend chef Sonja Verbaarschott.

“Noortje heeft ideeën over andere vertelvormen en weet die toe te passen. Ook bij het Jeugdjournaal, met meer dan 300.000 YouTube-abonnees en 170.000 volgers op Instagram wordt dit steeds belangrijker. Maar natuurlijk werkt Noortje, net als de andere verslaggevers, straks ook voor de dagelijkse televisie-uitzendingen”, aldus Verbaarschott. Meer bij NOS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.