— woensdag 7 maart 2018, 14:52 | 0 reacties, praat mee

Nominaties voor de Storimans Tegel bekend

De nominaties voor de Storimans Tegel – de voormalige Stan Storimans Prijs – zijn bekend. In totaal maken drie producties kans op de prijs voor het beste camerawerk. Dat maakt de organisatie van De Tegel bekend op Twitter. Laatste wijziging: 8 maart 2018, 10:57

De genomineerden voor de Storimans Tegel zijn: Treinreis door de VS: Amerikanen verdeeld over één jaar Trump van Dennis Hilgers (NOS), Oeganda en Lagos van Sven Torfinn (NOS) en Uit Europa van Roel van Hees (AVROTROS).

Bij de prijs worden onder andere de technische en inhoudelijke kwaliteit van het werk, creativiteit, journalistieke alertheid, originaliteit en vernieuwendheid beoordeeld. De Storimans Tegel wordt – net als de andere Tegels – op 16 april uitgereikt.

De Storimans Tegel werd vernoemd naar RTL Nieuws-cameraman Stan Storimans, die in 2008 omkwam tijdens een Russisch bombardement in Georgië.

Bekijk meer van

Stan Storimans Prijs De Tegel

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.