— woensdag 23 november 2016, 09:55 | 0 reacties, praat mee

Nominaties Seks Media Prijs 2016 bekend

De Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie heeft uit 26 inzendingen drie artikelen genomineerd voor de Seks Media Prijs 2016, een waardering voor gedegen mediaberichtgeving over seksualiteit. De definitieve winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het congres Seks 2.0 in Amersfoort op vrijdag 25 november. Laatste wijziging: 23 november 2016, 09:58

Genomineerd zijn Daan Borrel met Laten we het eens hebben over seks en seksualiteit, dat in december vorig jaar verscheen bij De Correspondent. Eveneens bij De Correspondent verscheen van Marijn Heemskerk het stuk Sekswerker is nog geen normaal beroep, en dat is maar goed ook en het artikel Ik kan niets met labels van Mounir Samuel in OneWorld.

Een volledig overzicht en toelichting van de jury op de nominaties staat bij de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie.

Bekijk meer van

Seks & Media Prijs

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.