— maandag 8 december 2008, 09:07

Karskens: ‘Geen discussie, geen Carré’

Onderzoeksjournalist en oorlogsverslaggever Arnold Karskens heeft de mensenrechtenprijs Clara Meijer-Wichmann Penning 2008 toegekend gekregen. Karskens zal deze komende woensdag ontvangen in de Amstelkerk. Een uitnodiging voor de uitzending 'Vlammen voor de Vrijheid', een VARA-programma in samenwerking met Amnesty International laat hij echter links liggen. Naast een spreekmoment over vrijheid van meningsuiting werd Karksens uitgenodigd voor een Amnesty-discussie met minister van Ontwikkelingssamenwerking Bert Koenders. Omdat Karskens aankondigde daar ook over vermeende overtredingen van oorlogsrecht in Afghanistan te willen spreken, werd volgens de journalist het gespreksonderwerp 'door voortschrijdend inzicht' omgezet naar Guantánamo. meldt hij op zijn weblog.

Bekijk meer van

Afghanistan

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.