PersVeilig

— dinsdag 29 oktober 2013, 09:16

Nominaties Logeion-prijzen bekend

Marjolijn Meynen (Rijksmuseum), Martin Kersbergen (DELA) en Annette Klarenbeek (Hanzehogeschool Groningen/ Hogeschool Utrecht) zijn de drie genomineerden van de verkiezing Communicatieman/vrouw van het Jaar 2013. De jury heeft deze drie communicatieprofessionals genomineerd vanwege hun opvallende prestatie op communicatiegebied in het afgelopen jaar. Marjolijn Meynen is genomineerd vanwege haar vooruitstrevende en creatieve communicatiestrategie voor de heropening van het Rijksmuseum. Martin Kersbergen werd genomineerd vanwege de succesvolle campagne DELA voor Elkaar. Annette Klarenbeek is genomineerd vanwege de communicatiestrategie rond het grootschalig DNA-onderzoek voor de moord op Marianne Vaatstra. De prijzen worden op dinsdag 3 december 2013 in de Amsterdamse dierentuin Artis uitgereikt. Meer bij Logeion Laatste wijziging: 1 juli 2014, 14:42

Bekijk meer van

Logeion

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.