noodfonds

— dinsdag 29 oktober 2013, 09:16

Nominaties Logeion-prijzen bekend

Marjolijn Meynen (Rijksmuseum), Martin Kersbergen (DELA) en Annette Klarenbeek (Hanzehogeschool Groningen/ Hogeschool Utrecht) zijn de drie genomineerden van de verkiezing Communicatieman/vrouw van het Jaar 2013. De jury heeft deze drie communicatieprofessionals genomineerd vanwege hun opvallende prestatie op communicatiegebied in het afgelopen jaar. Marjolijn Meynen is genomineerd vanwege haar vooruitstrevende en creatieve communicatiestrategie voor de heropening van het Rijksmuseum. Martin Kersbergen werd genomineerd vanwege de succesvolle campagne DELA voor Elkaar. Annette Klarenbeek is genomineerd vanwege de communicatiestrategie rond het grootschalig DNA-onderzoek voor de moord op Marianne Vaatstra. De prijzen worden op dinsdag 3 december 2013 in de Amsterdamse dierentuin Artis uitgereikt. Meer bij Logeion

Bekijk meer van

Logeion

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.