persveilig seminar

— woensdag 4 november 2015, 09:19 | 0 reacties, praat mee

Nominaties Gouden RadioRing bekend

AVROTROS

Nadat gisteren de nominaties voor de Zilveren RadioSter 2015 bekend werden, is het nu de beurt aan de Gouden RadioRing-nominaties. Laatste wijziging: 4 november 2015, 09:21

Er zijn drie finalisten voor de Gouden RadioRing 2015, de publieksprijs voor het beste radioprogramma. Bij Igmar (SLAM!) met Igmar Felicia, Blessings (Groot Nieuws Radio) met Tim Hendriks en Helemaal Haandrikman (NPO Radio 2) met Bert Haandrikman zijn genomineerd, maar moeten wachten tot Het RadioGala van het Jaar op 11 november om te horen wie de definitieve winnaar is.

Organisator AVROTROS zal op een later moment bekend maken via welke nummers er telefonisch op per sms kan worden gestemd. De RadioRing is een prijs voor het leven; elk programma kan de Ring maar één keer winnen. Eerdere winnaars waren onder andere de programma’s Rick in de Morgen van Radio Veronica (2014), Somertijd van Radio Veronica (2013) en Effe Ekdom van AVRO 3FM (2012).

Meer bij avrotros.nl/radioring

Bekijk meer van

RadioRing

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.