de tegel publieksprijs 2020

Villamedia is vandaag gesloten. Vacatures worden morgen weer geplaatst.

— donderdag 8 maart 2018, 14:29 | 0 reacties, praat mee

Nominaties De Tegel bekend

De organisatie van De Tegel, de journalistieke jaarprijzen van Nederland, heeft de nominaties in de categorieën Nieuws, Interview en Talent bekendgemaakt.

In de categorie Nieuws zijn Erwin Otten, Nicolien Herblot, Norbert Reintjens van Zembla genomineerd met hun item over adoptiebedrog. Bas Haan van Nieuwsuur heeft de nominatie op zak voor zijn scoop over het Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum (WODC) en Siebe Sietsma en Roland Strijker van RTL Nieuws zijn genomineerd voor hun item over de bezuinigingen bij Defensie en de gevolgen voor militairen. 

In de categorie Interview is Wilfried de Jong genomineerd voor zijn interview met Koning Willem-Alexander. De andere genomineerden voor beste interview zijn Volkskrant-journalisten Misha Wessel en Thomas Blom voor het interview met ‘dopingdokter’ Peter Janssen en NRC-journalist Jannetje Koelewijn voor haar interview met de nabestaanden van de slachtoffers van de aanslag op vliegveld Zaventem.

De genomineerden voor de CBS Talent Tegel zijn Ruben Messelink van EenVandaag over de haringtest van het AD, Sakir Khader van Brandpuntplus met een onderwerp over de vlucht van een Syrische vluchtelin naar Syrië en Timo Nijssen van De Volkskrant met een artikel over waterflesjes uit HongKong.

Kanshebbers voor het beste camerawerk, de Storimans Tegel, waren al eerder bekendgemaakt. Dennis Hilgers van Nieuwsuur, Sven Thorfinn van de NOS en Roel van Hees van AVROTROS maken kans op deze prijs.

De uitreiking van de prijs vindt plaats op 16 april in de Koninklijke Schouwburg Den Haag. Meer bij De Tegel

Bekijk meer van

De Tegel

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.