— woensdag 29 maart 2017, 13:58 | 0 reacties, praat mee

Nieuwsplatform ‘Dag6’ vrijdag live

Dag6, de journalistieke joint venture van de Evangelische Omroep (EO) en het Nederlands Dagblad (ND), gaat vrijdag 31 maart live. Met Dag6 willen de EO en het ND een jongere doelgroep bereiken dan ze nu doen: christenen onder de 45. Abonnees ontvangen elke vrijdag een papieren weekblad, waarin snel nieuws en achtergrondverhalen zullen verschijnen. Ook krijgen abonnees 24 uur per dag toegang tot content via een mobiele app.

De naam van het in juni vorig jaar aangekondigde platform verwijst naar de zesde scheppingsdag, waarop volgens de Bijbel de mens werd geschapen. Dag6 wordt gemaakt door zes vaste medewerkers en externe ‘contributors’ die inzicht geven in thema’s als sport, architectuur en eten. Dag6 zou in eerste instantie in het najaar van 2016 gelanceerd worden. Meer bij Mediafacts

Bekijk meer van

Nederlands Dagblad EO Dag6

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.