— maandag 6 oktober 2014, 08:28

Nieuwslezer in Wie Is De Mol?

NOS-nieuwslezer Rik van de Westelaken is officieel de eerste, bevestigde deelnemer aan het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?. Rik maakte zijn deelname bekend via een zelfgemaakt filmpje dat op de Wie Is De Mol? site werd geplaatst. Langzaam maar zeker onthulde Rik zichzelf, met de woorden: "Eindelijk mag ik het zeggen... Ik doe mee aan Wie Is De Mol?". De onthulling van de eerste deelnemer aan het populaire, Gouden Televizier-Ring winnende programma is eigenlijk een cadeautje van presentator Art Rooijakkers. Tijdens de eerste stemronde van de Gouden Televizier-Ring riep Art alle fans van het programma te stemmen op Wie Is De Mol? Junior in de Gouden Stuiver categorie. In ruil voor stemmen, zou Art wat verklappen over de komende reeks.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.