— donderdag 7 juli 2016, 13:55 | 0 reacties, praat mee

Van de Westelaken stapt over naar Net5

Presentator Rik van de Westelaken stapt na zeventien jaar over van de NOS naar Net5.

Vanaf september zal Van de Westelaken als nieuw gezicht te zien zijn bij de zender waar hij een meerjarig contract tekende. Hij gaat onder meer een reportagereeks maken waarvoor hij de hele wereld over reist op zoek naar interessante thema’s en bijzondere ontmoetingen.

Rik van de Westelaken (1971) begon zijn carrière bij de lokale Amsterdamse zender AT5 op de nieuwsredactie als redacteur, verslaggever en presentator. Hierna ging hij naar de NOS waar hij zeventien jaar lang reportages maakte en uitzendingen presenteerde op radio en TV. De speciale uitzending over de dag van nationale rouw na de MH17-ramp werd zelfs voor een Emmy genomineerd. In 2015 deed Rik mee aan het populaire tv-programma Wie is de mol? dat hij vervolgens won. Het jaar erop presenteerde hij het veelbekeken programma Moltalk.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.