— dinsdag 14 juni 2022, 12:42 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe tweejarige CAO bij het ANP

© ANP / Gerd Altmann

De Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) heeft een nieuwe cao afgesproken bij het ANP. Daarin zijn afspraken gemaakt over indexatie, een thuiswerkvergoeding en vergoeding voor het gebruik van de mobiele telefoon. Laatste wijziging: 14 juni 2022, 13:15

Dat meldt de NVJ. De nieuwe cao gaat met terugwerkende kracht in op 1 januari 2022. De loopduur van de cao is twee jaar.

In 2022 krijgen medewerkers binnen de cao bovenop de periodieke beloning een indexatie van 1,5 procent. Medewerkers buiten de schaal krijgen een indexatie van 2 procent. Voor 2023 is voor medewerkers binnen de cao een indexatie van 2 procent afgesproken. Medewerkers buiten de cao krijgen in dat jaar een indexatie van 2,5 procent.

De vergoeding voor thuiswerken en mobiele telefonie bedraagt 50 euro. Het ANP vult ook het inkomen aan van medewerkers die extra geboorteverlof opnemen.

Bekijk meer van

NVJ NVJ ANP

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.