NVJ compleet lid

— woensdag 7 december 2011, 09:32 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe strategie voor uitgever TMG

Nieuwe strategie voor uitgever TMG

Telegraaf Media Groep (TMG) wil gaan groeien en zet daarom de komende jaren (2012-2016) in op drie pijlers: Print, Online en Radio. Dat blijkt uit de nieuwe strategie die het mediabedrijf woensdagmorgen voorbeurs bekend heeft gemaakt. De komende jaren is 300 miljoen euro gereserveerd voor acquisities. TMG wil in 2016 een omzetstijging hebben gerealiseerd naar 800 tot 900 miljoen euro tegen een verwachte omzet van 570 tot 590 miljoen euro over 2011. TMG onderschrijft 2012 als een overgangsjaar waarin de marktomstandigheden moeilijk blijven. Laatste wijziging: 7 december 2011, 12:38

Ook wordt melding gemaakt van een kostenbesparing van 70 miljoen euro in 2016. Het is niet helemaal duidelijk hoe dat ingevuld gaat worden, maar topman Herman van Campenhout maakt melding van “het bundelen van onze krachten en sterke merken. De drie platforms, Print, Online en Radio, gaan we zo inzetten dat ze elkaar daadwerkelijk versterken en een groeiversnelling realiseren”. En TMG spreekt ook van het “geleidelijk toevoegen van regionale katernen aan De Telegraaf.”

 

Bekijk meer van

TMG

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.