banner festival 23

— zondag 26 april 2015, 11:45 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe stichting lokale omroepen

Leden van de overkoepelende organisatie van publieke lokale omroepen in Nederland (OLON) hebben op 25 april ingestemd met de oprichting van Stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroepen. Het in het leven roepen van de nieuwe organisatie markeert de afronding van het ‘veranderprogramma’ (waarbij lokale omroepen betrokken en betrouwbare spelers zijn geworden in het publieke omroepbestel ) dat in 2011 in gang werd gezet. Zo is er een convenant ondertekend met de Vereniging Nederlandse Gemeenten over de nieuwe ambitie voor lokale omroepen in Nederland. Ook is er een collectieve infrastructuur opgezet voor de uitwisseling en distributie van programma's en worden omroepen gestimuleerd om samen te werken in de vorm van streekomroepen. Laatste wijziging: 26 april 2015, 11:50

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 25 april 2015 is Danny Vermeulen gekozen tot nieuwe voorzitter van OLON. Vermeulen is ondernemer in Leiden en bestuurder van Unity FM/TV, de lokale omroep van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Zoeterwoude. Ook Ard Zandbergen (algemeen bestuurslid) en Hans Disch (Programmamanager Sectorverandering) verlaten de vereniging.
Martijn Vroom zal als lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroepen de komende jaren betrokken blijven bij de OLON.
Meer bij MediaMagazine en RTV Noordoost-Friesland.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.