training eu starters

— dinsdag 6 juni 2023, 10:06 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe SBS-talkshow Marcel & Gijs trapt af met 611.000 kijkers

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman tijdens het laatste optreden van hun theatershow De Pannekoekencaravan in AFAS Live - © Ramon van Flymen

De nieuwe talkshow Marcel & Gijs, van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, is maandagavond met 611.000 kijkers van start gegaan op SBS6. Daarmee is het programma terug te vinden op de twaalfde plek in de lijst van best bekeken programma's van maandag. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). Laatste wijziging: 6 juni 2023, 10:12

In de eerste aflevering van Marcel & Gijs was Jan Slagter te gast, met wie Van Roosmalen en Groenteman in het verleden weleens ruzie hebben gehad. In de uitzending benadrukte Groenteman het fijn te vinden dat hij, Van Roosmalen en Slagter nu ‘de vredespijp roken’. Naast de Omroep MAX-baas schoof ook VVD-Kamerlid Thierry Aartsen aan.

Naar de voorlopig laatste aflevering van Vandaag Inside keken vrijdagavond nog een kleine 1,1 miljoen mensen op SBS6. In augustus komen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen terug met hun dagelijkse praatprogramma, waar doorgaans zo’n 900.000 mensen naar kijken. Tot die tijd zijn Van Roosmalen en Groenteman te zien op hun plaats. Derksen zei maandagavond in Shownieuws dat hij ‘met een glimlach’ naar Marcel & Gijs heeft zitten kijken.

Op RTL 4 wist de concurrerende talkshow Jinek meer kijkers te boeien dan Marcel & Gijs. 762.000 mensen keken naar het praatprogramma van Eva Jinek. De talkshow Op1 trok 548.000 kijkers naar het vlaggenschip van de NPO.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.