persveilig seminar

— maandag 2 september 2019, 11:53 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe redacteuren bij Elsevier Weekblad

Elsevier Weekblad krijgt er drie nieuwe redacteuren bij. Op de redactie in Amsterdam beginnen vandaag Nicolette van den Hout en Jeroen van Wensen. Volgende maand start Marijn Jongsma. Laatste wijziging: 2 september 2019, 11:55

De nieuwe medewerkers gaan vooral schrijven over economische onderwerpen en personal finance, laat hoofdredacteur Arendo Joustra weten.

Nicolette van den Hout (28) komt van SC, de opvolger van de Staatscourant, waar ze vooral schreef over economische zaken, belastingen en financiën. Jeroen van Wensen (46) werkte voor Das Kapital en de Volkskrant. Hij heeft veel geschreven over onder meer de pensioenproblematiek. En Marijn Jongsma (50) was plaatsvervangend hoofdredacteur van De Telegraaf. Voor deze krant was hij correspondent in Brussel en verbonden aan de Financiële Telegraaf. Ook was Jongsma redacteur van Het Financieele Dagblad.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.