— dinsdag 28 december 2021, 15:40 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe ochtendshow op Radio 538

Wietze de Jager en Klaas van der Eerden - © Radio 538

Frank Dane en zijn team maken na drie jaar plaats voor een nieuwe ochtendshow op Radio 538. Vanaf maandag nemen Wietze de Jager en Klaas van der Eerden de ochtenduren voor hun rekening. Dat heeft de zender bekendgemaakt.

“Met de nieuwe ochtendshow gaat 538 een volgende fase in. Door de jaren heen ontwikkelt ons publiek zich en het is voor een hitstation heel belangrijk met de luisterbehoefte mee te groeien. Eind november hebben we een start gemaakt met het aanpassen van onze programmering en de nieuwe ochtendshow is daarin een volgende stap,” aldus radiodirecteur Coco Hermans.

Dane en zijn team volgden in januari 2019 Edwin Evers op die 21 jaar lang Evers Staat Op maakte. Evers had in die tijd de best beluisterde ochtendshow van Nederland. In de afgelopen drie jaar raakte 538 die positie kwijt. Hermans zegt “heel dankbaar” te zijn dat Dane en zijn team op deze lastige plek zijn gaan zitten. “Wij gaan ervan uit dat wij ook in de toekomst met Frank en zijn team bij 538 zullen blijven samenwerken.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.