— woensdag 18 februari 2015, 09:20 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe hoofdredactie Nieuwe Revu

Freek van Asperen ANP

Het tijdschrift Nieuwe Revu krijgt na het vertrek van hoofdredacteur Erik Noomen een nieuwe adjunct Casper Sikkema (al benoemd) en hoofdredacteur Marijn Schrijver (al gevraagd). Tegen Quote stelt Schrijver dat hij is gevraagd en hij interesse heeft. "Het is nog niet rond, maar het zou leuk zijn. Ik moet de handtekeningen nog zetten. Tot die tijd is het voorbarig." Noomen kondigde zijn vertrek aan, nu beloofde investeringen na de overname door uitgever Pijper Media uitbleven. Er werd bezuinigd op redactie en vormgeving - zo gaat één opmaker zowel Revu als Playboy en Panorama vormgeven. In een interview met ThePostOnline stelt Noomen dat hij denkt dat met gerichte investeringen het blad nog zeker een toekomst heeft. Zeker online - waar de doelgroep leeft- is veel te winnen, aldus Noomen. "Als je inhoudelijk investeert en deze titel combineert met een goede onlinestrategie, dan zie ik echt kansen."

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.