website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Nieuwe directeur voor Tweakers

Sjoske Cornelissen — Geplaatst op maandag 17 augustus 2015, 11:07

Tweakers

Tweakers

Nieuws

Fréderique van de Poll is benoemd tot directeur van Tweakers en neemt daarmee de leiding over van Sander van den Hout. Van de Poll zal zich voornamelijk gaan bezighouden met het verder uitbouwen van het merk. Van den Hout werd eerder benoemd tot directeur van Persgroep Online Services B.V.

De nieuwe directeur van Tweakers heeft verschillende sales- en business development functies vervuld bij Identity Games en Reed Business. In 2010 ging ze aan de slag als Sales Manager bij Autotrack waar zij in 2012 eindverantwoordelijk werd.

Van de Poll: ‘Ik vind het fantastisch om voor Tweakers aan de slag te gaan. Het is heel bijzonder om te zien hoe hier met passie technologie wordt ontrafeld. Hierdoor is Tweakers bij uitstek in staat mensen te helpen bij het kiezen van het juiste elektronicaproduct. Het is dan ook niet voor niets dat Tweakers al 4 keer bekroond is tot Website van het Jaar. De enorm betrokken community en sterke, onafhankelijke redactie maakt Tweakers een absolute autoriteit op het vlak van technologie en elektronica. Mijn aandacht zal de komende tijd dan ook uitgaan naar het verder uitbouwen van ons marktleiderschap.’

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.