— maandag 17 augustus 2015, 11:07 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe directeur voor Tweakers

Tweakers

Fréderique van de Poll is benoemd tot directeur van Tweakers en neemt daarmee de leiding over van Sander van den Hout. Van de Poll zal zich voornamelijk gaan bezighouden met het verder uitbouwen van het merk. Van den Hout werd eerder benoemd tot directeur van Persgroep Online Services B.V. De nieuwe directeur van Tweakers heeft verschillende sales- en business development functies vervuld bij Identity Games en Reed Business. In 2010 ging ze aan de slag als Sales Manager bij Autotrack waar zij in 2012 eindverantwoordelijk werd. Van de Poll: 'Ik vind het fantastisch om voor Tweakers aan de slag te gaan. Het is heel bijzonder om te zien hoe hier met passie technologie wordt ontrafeld. Hierdoor is Tweakers bij uitstek in staat mensen te helpen bij het kiezen van het juiste elektronicaproduct. Het is dan ook niet voor niets dat Tweakers al 4 keer bekroond is tot Website van het Jaar. De enorm betrokken community en sterke, onafhankelijke redactie maakt Tweakers een absolute autoriteit op het vlak van technologie en elektronica. Mijn aandacht zal de komende tijd dan ook uitgaan naar het verder uitbouwen van ons marktleiderschap.'

Bekijk meer van

Tweakers.net Transfers Carrière

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.