— donderdag 22 september 2016, 09:45 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe bestuursleden NVJ

Jisca Cohen (rechts op de foto) en Renske Heddema zijn toegetreden tot het hoofdbestuur van de NVJ als opvolgers van Mensje Melchior en Jan Keulen. Jisca Cohen, online editor bij NRC Media, was eerder binnen de NVJ voorzitter van de sectie Vers in de Pers en de sectie Internet. Renske Heddema is correspondent in Zwitserland voor onder andere de Nederlandse en Belgische publieke omroep, Elsevier, Trouw, BNR en RTLZ.

Cohen zal binnen het hoofdbestuur invulling geven aan de portefeuille Vakmanschap, studenten/starters. Heddema wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Zelfstandigen. ‘Met name de sectie Zelfstandigen, waar ik lid van ben, doet de laatste jaren veel voor haar veelgeplaagde achterban.’

De definitieve benoeming van de nieuwe bestuursleden is tijdens de extra Algemene Ledenvergadering op woensdag 21 september.

Bekijk meer van

Renske Heddema NVJ Jisca Cohen

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.