Tegel Beeld en Geluid

— maandag 22 oktober 2012, 09:10

‘News Corp niet op overnamepad’

Uitgeverij News Corporation heeft ontkend dat het interesse heeft in een overname van de Los Angeles Times en de Chicago Tribune, twee kranten van het in surseance verkerende Tribune Corporation. De Los Angeles Times zelf had afgelopen weekend gemeld dat er tussen de twee uitgeverijen gesprekken gaande zijn. De kranten zijn de grootste van de Verenigde Staten. Hoewel News Corporation interesse in een overname ontkent, is er volgens een woordvoerster van de Los Angeles Times geen reden het originele bericht terug te trekken. Volgens persbureau Reuters zou een overname News Corporation een voet aan de grond geven in drie belangrijke regio's. Het bedrijf bezit al kranten in New York en zou dat dan uitbreiden met uitgaven in Los Angeles en Chicago. Het is niet bekend of News Corporation op een rectificatie aanstuurt. Meer bij Reuters / LA Times

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.