Tegel Beeld en Geluid

— woensdag 14 maart 2018, 09:31 | 0 reacties, praat mee

New Skool Media verkoopt ‘Zeilen’-titel

ANP

De Amsterdamse uitgeverij New Skool Media heeft de titel Zeilen verkocht aan Gottmer Uitgevers Groep in Haarlem. De verkoop heeft geen personele gevolgen: alle aan de titel verbonden medewerkers zullen meegaan naar de nieuwe eigenaar, aldus New Skool Media.

De verkoop is aan de Ondernemingsraad voorgelegd. Als die instemt wordt Zeilen per 1 mei aanstaande bij Gottmer Uitgevers Groep gemaakt. De transactie past binnen het vorig jaar aangekondigde proces van ‘samenvoegen of verkopen’ van titels.

“Zeilen is een mooi mediamerk met potentie, maar past niet meer in de portfolio-strategie van New Skool Media”, aldus directeur Erwin van Luit. Directeur Marius van Campen van Gottmer kijkt uit naar de komst van de titel: “We deelden reeds veel auteurs en trokken op promotioneel gebied geregeld samen op. De overname biedt nu de kans om ook op digitaal vlak samen verder te innoveren.”

Een overnamebedrag is niet bekend gemaakt.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.