PersVeilig veiligheid vrouwelijke journalisten

— vrijdag 20 april 2018, 11:08 | 1 reactie, praat mee

NDC mediagroep BV neemt videoproducent Pro-Time over

NDC mediagroep neemt met ingang van 19 april 2018 Pro-Time Broadcast BV over, daarmee is nu ook de videocomponent binnen NDC mediagroep geborgd. De uitgever van onder meer Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant ziet de overname als een stap om een compleet mediabedrijf neer te zetten op alle platformen. . Laatste wijziging: 20 april 2018, 11:10

“We willen meer zijn dan een krantenuitgeverij”, aldus algemeen directeur Dina Boonstra van NDC Mediagroep. “Er is een veelheid aan podia waarop we als NDC actief willen zijn. Om onze cross-mediale ambities te kunnen realiseren, moeten we specifieke competenties in eigen huis hebben. Met Pro-Time versterken we onszelf online en op video-gebied.”

De huidige directeur Xandra Groenewold van Pro-Time gaat binnen NDC Mediagroep aan de slag als strategisch communicatieadviseur. Daarnaast blijft ze eindverantwoordelijk voor Pro-Time.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

Martin Hopman, 20 april 2018, 16:38

We zullen hopen voor deze nieuwe generatie directie-/management dat deze video overname beter uitpakt dan die uit 1976. Die knakte de krantencarrières van twee toenmalige directeuren voorgoed.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.