banner anp

— maandag 11 augustus 2014, 14:04

Hoogeveensche Courant in de etalage

Uitgever Pet uit Hoogeveen, verwikkeld in een reorganisatie, wil de 157 jaar oude Hoogeveensche Courant verkopen. Dat meldde Dagblad van het Noorden afgelopen weekend. De Hoogeveensche Courant, één van de laatste nog overgebleven zelfstandige lokale kranten van Nederland, zou niet meer passen in de toekomstvisie van Pet, waarbij de nadruk op automatisering komt te liggen. Ook de kantoorboekhandel staat te koop. Boom Regionale Uitgevers (o.a. Meppeler Courant) zegt met Pet in gesprek te zijn naar aanleiding van de verkoopplannen. NDC Mediagroep (Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant) zegt bij monde van commercieel directeur Roland van Kampen dat er nog geen contact met de Hoogeveense uitgever is geweest betreffende een eventuele overname.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.